Om oss

Vi har troen på partnerskap. For å lære deg å kjenne starter vi alltid med et formøte for å bli bedre kjent. Vi lytter til deg for å kunne pakke ut historien din og historien til merkevaren ditt. Vi mener at empati er kjerneelementet i god design. Vi observerer først hvordan mennesker samhandler og prøver å forstå deres behov og problemer, vi bygger deretter våre løsninger rundt informasjonen vi finner. Våre kunder er proaktive partnere i våre prosesser, og hjelper oss å lede prosjektene i riktig retning. Fra første kontaktpunkt, til å gå live, er du en del av Stemt teamet, noe som betyr at vi ikke bare jobber for deg, vi jobber også med deg.

Godt utført design er en forlengelse av merkevaren, forsterket med strategi og forsikring.

La oss jobbe sammen for å bygge et flott partnerskap!

Prosessen

Vil du vite mer om hvordan vi jobber?

Dette er vår kreative prosess.

Steg 1
Steg 3
Steg 4

Har du en idé du vil diskutere?

Vi er basert i Lillestrøm, og vi ELSKER å jobbe med lokalbefolkningen… men vi jobber med kunder over hele Norge!

Fra Kristiansand i sør til Lofoten i nord. Der det er et problem å løse, er vi der!

Mer innsikt fra oss

Oppdagelsen

I den innledende fasen ønsker vi å vite så mye om virksomheten din som mulig. Fortell oss om merkevaren din, målgruppen din og forretningsmålene dine. Forskningsprosessen vår innebærer å analysere publikum og rivaler. Så går vi på et mentalt oppdrag.

Brainstorming

Denne fasen av prosessen innebærer å organisere design konsepter og utvikle ideer fra oppdagelses stadiet. Vi vurderer hva din virksomhet trenger og blir enige om en løsning som best oppfyller dine forretningsmål. Så til det kreative.

Design

Design stadiet er når tanker gis liv og bringes til virkelighet. Det er et viktig stadium i prosessen fordi kritiske beslutninger må tas. Dine tanker og tilbakemeldinger er uvurderlige før du går inn i sluttfasen.

Utvikling

Når grunnlaget for webdesignet er avtalt, er det på tide med justeringer og forbedringer for å bringe nettstedet ditt i full utførelse. Dette stadiet involverer stort sett koding og ferdigstillelse av egendefinerte maler som gir deg en distinkt unikhet. Da er du klar for live lansering. 🎉