WordPress

WordPress – et CMS som gir kraftige resultater

Hvis du vil ha en uendelig tilpassbar, responsiv og høytytende nettside, anbefaler vi å velge oss som din WordPress-webutvikler.

Det er en grunn til at WordPress for webdesign er det mest populære innholdsstyringssystemet i verden. Det lar WordPress nettutviklere som oss bygge kraftige nettsteder som ser bra ut for brukeren og fungerer sømløst på baksiden.

For deg betyr dette at uansett hva din visjon for nettstedet ditt er, kan vi finne en brukbar løsning i WordPress. Utviklerne våre er ekstremt erfarne i å jobbe i WordPress, så enhver nettdesign utfordring du kaster på oss bør være noe vi har vært borti før.

Det som betyr noe for oss er at vi bygger en nettside som oppfyller dine eksakte kriterier. Når arbeidet er fullført, finner du systemet enkelt å jobbe med, og kundene dine nyter opplevelsen av å besøke din digitale butikkfront.

Hvorfor velge WordPress?

Hva er de fire hovedfordelene ved å sette i gang en WordPress-utvikling og hvorfor det vil gjøre livet ditt enklere.

Bygg skreddersydd

WordPress er åpen kildekode-programvare, noe som betyr at det er gratis for utviklere å bruke, endre og tilpasse. Du trenger ikke å stole på en ut-av-boksen mal for å lage nettstedet ditt fordi WordPress-plattformen kan tilpasses på hvilken som helst måte du velger. Så uansett hva du trenger fra nettstedet ditt, vil det være en løsning i WordPress.

Slå algoritmene

Når søkemotoralgoritmer endres, risikerer du å miste rangeringen hvis nettstedet ditt ikke er klart. Med WordPress-platformen kan du raskt tilpasse deg disse endringene. For bedrifter betyr det at du kan være smidig med å tilpasse markedsføringsstrategier og innhold når ting endrer seg, og bevare din posisjon i markedet.

Ren kode

Kundene dine er vant til å søke etter et selskap på en mobil enheten eller datamaskinen deres og venter bare sekunder på at nettstedet skal lastes inn. Nettsteder kan redusere hastigheten hvis koden som brukes til å bygge dem er full av feil. Våre skreddersydde WordPress-temaer bruker ren kode som reduserer dette problemet betydelig, og forhindrer at nettstedet ditt mister brukere fordi de venter for lenge.

Ta kontroll

Det spiller ingen rolle hvilket nivå av tekniske ferdigheter du har. WordPress er så enkelt å bruke at når siden er bygget, kan du ta over. Er du nybegynner, kreves normalt en times opplæring. Selv om vi vil være der for å støtte deg hvis du trenger mer teknisk hjelp, vil du finne det enkelt å administrere nettstedet ditt og legge ut nytt innhold. Dette betyr at du ikke trenger å betale en nettutvikler hver gang du trenger å gjøre en endring.

Viktige fordeler ved å administrere ditt eget WordPress-nettsted:

Lavpris

Du trenger ikke å betale webdesignere for å sette ting på nettet for deg. Skrevet en ny blogg? Det er veldig enkelt å legge det ut. Trenger du å justere en side? Det kunne ikke vært enklere. Det spiller ingen rolle om ting blir vanskelige fordi vi bare er en telefonsamtale unna, men du kan være sikker på at de fleste småjobbene vil være godt innenfor dine evner.

SEO-overvåking

Finn ut hvordan nettstedet ditt fungerer når du trenger det. WordPress-nettsteder integreres enkelt med nettanalyseverktøy, vi har god erfaring med SEOPress for å overvåke SEO-ytelse og gjøre endringer etter behov. Som sådan kan du følge nøye med på hvor effektivt arbeidet ditt er og sikre at markedsføringsbudsjettene blir godt brukt.

Vær responsiv

Ettersom ting endrer seg i sektoren din, kan du raskt lage og legge ut innhold som holder besøkende informert, oppdatert og klar over fordelene ved å bruke tjenesten din. Når disse endringene er gjort, vil WordPress-nettstedet ditt sørge for at nytt innhold ser bra ut uansett hvilken enhet brukerne dine ser på nettstedet ditt.

Klar til å bygge en nettside som faktisk fungerer?
Vi venter på å gjøre dine digitale ambisjoner til virkelighet.